کاراوان سفری و فروشگاهی - ساختمان پیش ساخته - خودرو های آتش نشانی

کاربری سازی

استاندارد های لازم الاجرا :

در این سیستم لازم است از استانداردهای تدوین شده تبعیت جست مانند :

-          استاندادرهای ایمنی و آتش نشانی : در این زمینه استاندادرهای وجود دارد که لازم است سازندگان و بهره برداران فروشگاههای سیار از آن تبعیت نمایند که اهم آنها عبارتند از :

1-     نصب سیلندر های اطفاء حریق منطبق با کار فروشگاه در جای مناسب.

2-    استفاده از تجهیزات برقی استانداردو بطور کلی رعایت کلیه نکات ایمنی در تاسیسات برقی

3-    استفاده از متریال غیر قابل اشتعال در فروشگاههایی که داخل آنها تجهیزات حرارتی است.

4-    بهرگیری از سیستم های گرمایش استاندارد.

5-    قرار گیری دنده پنچ در پشت و جلوی تایر ها هنگام توقف.

6-    وجود و اطمینان به صحت ترمز دستی و یا سیستم مانع حرکت.

7-    قرار ندادن فروشگاه در زمینهای شیب دارد.

8-    عدم وجود تیزی و لبه های و بیرون زده نامناسب در بدنه بیرونی و داخل فروشگاه.

9-    قرار گیری تجهیزات بیرون زده از فروشگاه در ارتفاع مناسب.

10-  و .... .

-          استانداردهای اجباری مربوط به  خودرو ها و تریلر ها : ویژگی سیار بودن این فروشگاهها پاره از آنها را وارد گروه خودرو های فاقد نیروی محرکه میکند و لازم است در هنگام ساخت از استانداردهای مربوطه استفاده شود. مانند استاندادرهای مربوط به ترمز ، سپر عقب و حفاظ های جانبی ، چراغ های هشدار دهنده ، سیم کشی و .... .

 

-          استاندادر های فنی و مهندسی : شرکت های سازنده میبایست استاندادرهای فنی و مهندسی لازم الاجرا را حتما در تولیدات خود در نظر بگیرند مانند قوانین مربوط به مرکز ثقل ، توزیع یکنواخت بار ، استاندادرهای جوشکاری ، استانداردهای برق و ...  .

 

-          استاندرهای ترافیکی : استانداردهای خاصی نیز مانند محدویت های طول ، عرض ، فیکس کردن بار ، استفاده از شبرنگ و علایم هشدار دهنده و ..... وجود دارد که میبایست مد نظر قرار گیرند.

 

متاسفانه در شهر تهران بسیار دیده میشود اتاقک فلزی بسیار ساده را بر روی یک چرخ قرار داده و نام آنرا کاراوان می نامند این دستگاه فاقد هر گونه استاندارد مشخصی است که هر لحظه ممکن است خسارت جبران ناپذیری را ببار آورد . بعضی ها مواقع نیز یک ون قدیمی توسط افراد غیر متخصص بازسازی میشود بدون در نظر گرفتن اصول مهندسی خودرویی ، ون فاقد ترمز های مناسب میباشد جراغ های عقب ندارد و .....

استاندارد های بهداشتی : برخی از استاندادرهای بهداشتی در فروشگاههای سیار غذایی عبارتند از :

-          وجود تجهیزات برای شستشو ظروف و آماده سازی مواد غذایی

-          تعبیه محلی مناسب برای قرار گیری ظروف کثیف و تمیز

-          تجهیزات سرمایشی جهت نگهداری مواد فاسد شدنی

-          تجهیزات بهداشتی برای نگهداری سایر مواد غذایی

-          کف فروشگاه قابل شستشو و دارای کفشور باشد

-          پوشش بدنه داخلی فروشگاه قابل تمیز کردن باشد

-          رویه میز آماده سازی غذا بهداشتی باشد

-          و ....  .

استانداردهای ارگونومی : تجهیزات فروشندگی سیار در مبحث ارگونومی دارای ویژگی های خاص میباشند که برخی از آنها عبارتند از :

1-     راحتی و سادگی ایستادن و حرکت کردن و کار کردن فروشنده درآن

2-    شتری براحتی محصول مورد سفارش خود را از فروشنده دریافت بدارد ( تعبیه پیشخوان سرو غذا)

3-    سهولت در پرداختها ( تعبیه پیشخوان صندوق )

4-    دسترسی آسان به تجهیزات تخصصی کار ( قفسه بندی مناسب )

5-    دسترسی آسان به اجزاء و مجموعه های فروشگاه


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی